top of page
  • mail

S čím k Vám přicházíme?

Jsme malé hospodářství, které navázalo na rodinnou tradici našich prarodičů. Rozhodli jsme se pokračovat, protože máme naší práci opravdu rádi a radost z ní chceme předávat dál. Jestliže jste typy lidí, kteří preferují zdraví a welfare zvířat, přirozené podmínky jejich vývoje, domácí krmení a tím špičkovou kvalitu, čtěte dál :o)


Hospodaříme na 14 hektarech luk a 22 hektarech orné půdy. Zaměřujeme se na pěstování obilovin a vojtěšky. Veškerou rostlinou produkci využíváme na krmení našich zvířat tak, abychom věděli, že krmení, které našemu skotu podáváme, je 100% kvality a bez úprav nevhodnými látkami. Používáme volná ustájení na slámě a pastevní odchov. V kotcích jsou zvířata maximálně po 4 kusech, což jim zajišťuje dostatek pohybu, čistotu a život bez stresu. Telata vyrůstají po dobu minimálně 3 - 4 měsíců pod krávou, kde mají zabezpečené dostatečné množství mléka a přirozený fyziologický vývoj. Zároveň odchov pod krávou zajišťuje, že mladá zvířata nevyrůstají na potravinových doplňcích, jak je tomu jinde nutností. Bezesporu to svědčí i psychické pohodě zvířat, jak matky, která není stresována časným odstavem telete, tak mladým zvířatům, které žijí ve skupině a nejsou zavřena jednotlivě v telecích boudičkách.



Co si u nás budete moct koupit?


V první řadě vyzrálé hovězí maso prvotřídní kvality. Připravujeme pro vás balíčky o hmotnosti 10 kg, 5 kg bez kostí na vývar a specíální až 6 týdnů vyzrálá steaková masa ve vakuu. V balíku najdete různé druhy hovězího masa tak, abychom vám zajistili možnost různorodé kuchyňské úpravy. Základem je přední maso a zadní maso, které vám balíčkujeme a označujeme, abyste přesně věděli, co si připravujete. V balíku dále naleznete hovězí žebra vhodná na pečení, grilování a morkové kosti na pořádný vývar. V balíku zpravidla najdete i části zvířete jako je kližka, pupek, podplečí a další. Rádi vám vyjdeme vstříc i pří zájmu o hovězí droby!



Ekologická louka u Libišan

Co pro vás chystáme dále?

Jelikož vnímáme, že si přejete nakoupit celou škálu opravdu poctivých farmářských výrobků, otvíráme pro vás na Našem hospodářství obchůdek s celou řadou dobrot z našich partnerských farem. Najdete u nás různé druhy masa pouze z malých chovů, mléčné výrobky z rodinné farmy, vajíčka, med, zeleninu... :o) A mohli bychom pokračovat. Všakl se přijeďte brzy podívat!


Podává se snídaně :o)

52 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page