top of page
  • mail

PF 2023

Srdečně zdravíme z našeho statku :-)

Vánoce jsou pro mě každý rok momentem, kdy cítím ohromný celospolečenský tlak a nervozitu. Všichni prožíváme "masírku" obchodníků, snad už si ani neuvědomujeme všudepřítomnou psychologii "markéťáků", kteří mají, přeneseně řečeno, za úkol, udělat z Vánoc svátky konzumu. Do toho ve městech příšerná doprava, celková únava, nervozita mezi lidmi na každém kroku. Vše završí snaha vyhovět, ideálně, všem našim zákazníkům a udržet při tom maximální kvalitu služeb.


Není vám to alespoň v něčem povědomé? :-)


Po celou dobu se snažím o udržení si nadhledu a pohody, což mi dává dost zabrat V kontextu toho, však právě na Vánoce a vánoční atmosféru zapomínám. Začínám ji prožívat až o Štědrém dnu, což je veliká škoda. K ladění se na Vánoce má sloužit celý advent, ale jak to vlastně udělat? Velká příležitost k rozjímání ;-)


Všem z vás přeji, aby v dalších letech bylo méně shonu, více předvánoční atmosféry a radosti, která z ní plyne. Život je moc krátký na to, abychom si ho takhle komplikovali.


Dovolte mi prosím, závěrem, velké poděkování. Poděkování za další rok s vámi, za velikou podporu, kterou od vás všech cítíme a díky které je Naše hospodářství takové, jaké je. Opravdu si toho vážíme a těšíme se, v dalším roce, že vše společně zvládneme!


Za všechny z Našeho hospodářství,


Jakub E.




30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page