• mail

Bourání mladého býčka plemene CHAROLAIS

Hezké páteční odpoledne,


je libo perfektně nazrálé hovězí? A co teprve z francouzkého plemene Charolais? Milovníci obřích steaků budou nadšení :-) Všem, co mají rádi pěkné plátky na dušení, velké kusy na pečení či krásné roštěné na roastbeef, doporučujeme objednat, nebo se zastavit v našem krámku, od úterý 3.5. bude maso připravené ;-)


17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Milí zákazníci, vyrážíme si na 14 dní odpočinout, proto bude náš obchůdek zavřený. Snažili jsme se, abychom alespoň na pár dní otevřeli, proto 7., 9., a 14.9. tam najdete naší Vendy 😉 Děkujeme!

Prosím, omluvte zavření našeho obchůdku. Z důvodu žní musí být bohužel tento čtvrtek 4. a zítra 5. 8. zavřeno. Děkujeme moc za pochopení!

Omlouváme se, budeme se na vás opět těšit od úterý 19.7. Děkujeme za pochopení.