© 2017 Naše hospodářství 

+420 724 086 670

mail@nasehospodarstvi.cz

             Nabídka našich produktů

Zde si můžete vyzrálé hovězí maso z naší farmy přímo objednat (rozvážíme okolí Hradce Králové, Pardubic a Prahy).

Pokud máte dotazy, napište nám sem a my na váš dotaz co nejdříve odpovíme.

Objednávky na vyzrálé hovězí maso přijímáme také telefonicky na 724 086 670.

Pokud jste z okolí Hradce Králové, Pardubic či Chlumce nad Cidlinou, zastavte se u nás v obchůdku. Ten naleznete přímo na našem hospodářství, kde nabízíme mimo masa i další bohatý sortiment dalších farmářských produktů Otevírací doba.

ilustracni_balicky_10kg (1).jpg
GASTRO řada, balíček 10 kg

Kvalitně vyzrálé domácí hovězí maso pro kuchařské nadšence. V balení naleznete pestrou škálu různých druhů masa vhodných na pečení, omáčky, guláš, zkrátka na vše, na co máte chuť. Jedinečnou devizou jsou i morkové kosti a harfa na skutečně výtečný vývar.

Cena: býk 1850 Kč

           jalovice 1950 Kč

Vakuovaný balíček 2100 Kč (býk)

                               2200 Kč (jalovice)

ilustracni_balicky_5kg2 (2).jpg
GASTRO řada, balíček 5 kg

Balíček pro ty, kteří nevaří příliš často a neocení kosti na polévku. Balíček obsahuje různé druhy vyzrálého domácího hovězího.

Cena: býk 1150 Kč

           jalovice 1200 Kč

Vakuovaný balíček 1300 Kč (býk)

                               1350 Kč (jalovice)

Součástí vakuovaného balíčku nejsou kosti

EXCLUSIVE řada

Naše chlouba... Maso s příběhem, maso jedinečného charakteru... Maso, které nikde jinde nekoupíte... Proč ta slova? Protože to tak je a my si za jedinečnou kvalitou stojíme! Domácí chov, 3 týdny zrání na sucho a až 5 týdnů ve vakuu.. Tohle milovník steaků musí za každou cenu vyzkoušet.

Steaková masa - řada Exclusive

Pupek - Flank steak
7_pupek.jpg
Říká se mu také zrcátko a lze ho připravovat na pánvi i jako dušený. Pokud se vám povede takový kousek masa u nás sehnat, pak věřte, že dál už potřebujete pouze sůl a pepř. Cokoliv dalšího by jen přebíjelo výtečnou chuť tohoto jedinečného a specifického kousku.
Cena 245 Kč/ kg
Vysoký roštěnec - Rib eye steak
9_vysoky_rostenec._web.jpg
Přední část hřbetu přecházející do nízké roštěné. Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je pěkně prorostlá, a proto také skvěle šťavnatá. Pro milovníky prorostlých steaků neexistuje nic lahodnějšího. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího.
Cena 525 Kč/kg
Svíčková - Tendreloin
14_svickova.jpg
Pruh svaloviny pod páteří (roštěncem), jedná se o nejlahodnější, a tedy i nejdražší část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé námaze, maso ze svíčkové je proto křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky. Ořez ze svíčkové je úžasný na tatarský biftek.
Cena 850 Kč/kg
Falešná svíčková - Mock tender steak
4_falesna_svickova_web.jpg
Úžasně jemný kus, který se odděluje od přední plece. Za své jméno vděčí podobnosti s pravou svíčkovou. Tento výjimečně lahodný kousek má delší vlákna, s dalším podobným kouskem (válečkem) se ale porovnat nedá. Tenhle kousek je o dost křehčí a měkčí než váleček. Tento kus je také nazývaný židovská svíčková a v "tataráku" jej od originálu nerozeznáte.
Cena 370 Kč/kg
Květová špička - Rump steak
20_kvetova_spicka_web.jpg
Nejlepší část zadního hovězího. Tohle velice jemné maso najdete v horní části kýty, upravit lze téměř jakkoli. Hodí se k pomalejší úpravě v celku (pečení), vynikající je také na minutky jako rump steak.
Cena 450 Kč/kg
Nízký roštěnec
15_nizky_rostenec_web.jpg
Maso pocházející z hřbetní části se nazývá roštěnec: dělí se na přední (vysoký) a zadní (nízký). Zadní hřbet je libovější - na grilu jsou ale oba vynikající. Skvělé maso také na roastbeef. 
Nízký roštěnec se pak ještě dělí na přední část ("toploin") nebo "striploin" a zadní část "sirloin" (název známý hlavně v USA).
Cena 510 Kč/kg
T-bone steak
t-bone.jpg
Lahodný kousek pro milovníky svíčkové a nízkého roštěnce. Tenhle kousek totiž v sobě skrývá obojí. Kost ve tvaru T od sebe tyto dva úžasné kousky masa dělí. Vyzkoušejte rozhodně nejlepší steakové maso z naší nabídky.
Cena 535 Kč/kg
PRODUKTY 2. JAKOSTI

Hovězí svalovina (jedná se o ořez z povrchu masa, produkt vznikající díky staření masa) 50 Kč /kg, 

 

droby 2. jakosti - 30 Kč / kg - odděleně srdce, plíce, játra, ledviny, dršťky, srdce, slezina, jedná se o neprodané hovězí droby, jelikož mají krátkou dobu spotřeby,

 

kosti 2. jakosti - 10 Kč / kg, kosti pro kamaráda :o)