jakub.erler14. 3.1 minDrůbež a vyzrálé hovězí maso z jalovicAktuálně přijímáme objednávky na kuřata, kachny a výtečné hovězí z jalovic ;o) Využijte našeho objednávkového systému a objednejte,...
jakub.erler7. 2.1 minVyzrálé hovězí maso a jeho výhody Věděli jste, že hovězí maso potřebuje vyzrát, aby zkřehlo a plně rozvinulo svou chuť? ;-) Po porážce je u nás maso volně vyvěšeno při...
mail22. 1.1 minJaké faktory ovlivňují chuť masa? Co jsme vypozorovali?😉🍀Co nejmenší stres pro zvířata během odchovu a při porážce 🍀Kvalitní odpočinek na čisté slámě 🍀Mladé trávy- zejména travní senáže...
mail6. 11. 20231 minVepřové masoVšechny srdečně zdravíme z našeho statku, po dlouhé době máme opět vepřové, které děláme dohromady s kamarádem Kájou Skutilem z...